اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه الشروق مصر، «عدنان ابوحسنه» در این باره گفت: آنروا یک آژانس امدادرسان است که براساس دستور سازمان ملل فعالیت می کند و مجوز فعالیت آن، هر سه سال یک بار تمدید می شود.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه الشروق مصر، «عدنان ابوحسنه» در این باره گفت: آنروا یک آژانس امدادرسان است که براساس دستور سازمان ملل فعالیت می کند و مجوز فعالیت آن، هر سه سال یک بار تمدید می شود.
ابوحسنه افزود: با توجه به اینکه این آژانس، وابسته به اسرائیل نیست هرگز از تل آویو مجوز نخواهد گرفت بلکه به فعالیت هایش ادامه خواهد داد.
سخنگوی آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد: یکی از دلایل اقدام اسرائیل به توقف فعالیت آنروا در شرق بیت المقدس، تصور تل آیو مبنی بر فراموش شدن و پایان یافتن موضوع آوارگان فلسطینی و همچنین برپایی کشور مستقل فلسطین است که مسئولان اسرائیلی به صراحت این موضوع را اعلام کرده اند.
ابوحسنه افزود: آنروا، شریان حیاتی برای زندگی آوارگان فلسطینی است و تصمیم اخیر اسرائیل درباره ممنوع کردن فعالیت این نهاد امدادرسان، تأثیرات فاجعه باری بر زندگی فلسطینی ها در کرانه باختری و نوار غزه خواهد داشت.
سخنگوی آنروا تصریح کرد: اسرائیل، سابقه ای طولانی درباره تناقض گویی و دشمنی پنهان با این آژانس امدادرسان دارد اما امروزه، با تصویب مصوبه ای در کنست، موضوع خطرناکتر و جدی تر و پیچیده تر شده است؛ همچنین اسرائیل در ماه های گذشته، تلاش کرد آنروا را با برخی از سازمان های کوچک، جایگزین کند. این در حالی است که آنروا بیش از 30 هزار کارمند در خاورمیانه دارد که 13 هزار نفر از آنها در غزه فعالیت می کنند.
عدنان ابوحسنه خاطرنشان کرد: آنروا، یک عامل برقراری ثبات و امنیت در منطقه است که در 5 کشور فعالیت می کند و در صورت توقف فعالیت آن، آوارگان فلسطینی متضرر خواهند شد. زیرا هیچ جایگزینی برای این نهاد امدادرسان وجود ندارد.
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز دوشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می شود.
پیش نویس قانون مذکور با 92 رای موافق و 10 رای مخالف به تصویب رسید.
این اقدام رژیم صهیونیستی با هدف تشدید فشارها بر ساکنان باریکه غزه صورت گرفته است.
رژیم صهیونیستی سال ها بود که آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را تحت فشار قرار می داد و این فشارها با آغاز جنگ در غزه بیشتر شد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (19 مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
رژیم صهیونیستی ادعا می کند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و این رژیم آن را نمی پذیرد؛ همین ادعای بی اساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماهی کمک های مالی خود را به این نهاد بین المللی متوقف کنند.
آنروا در سال 1949 برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره می کند.
این سازمان، ستون فقرات توزیع کمک های بین المللی در نوارغزه محسوب می شود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر2023 (15 مهر 1402) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت 70 درصد از منازل و زیرساخت های نوار غزه به شدت آسیب دیده اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می کند.
با وجود همه این جنایت ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که با گذشت حدود 13 ماه از تجاوز به غزه، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
{{name}}
{{content}}